3 ideer til at sælge mere på din Shoporama shop

Shoporama Design FoodStore

Sidder du i en situation, hvor du egentlig føler at du gør dit bedste for at få solgt dine produkter, uden der sker så meget? Det kan være din hjemmeside trænger til en overhaling, eller at nogle af disse tiltag vil hjælpe med at sætte gang i salget.

Skab urgency

Du har sikkert allerede set det her trick før. Når du besøger en webshop, og de siger “Varen er populær, der er kun 3 tilbage – Bestil snart” eller “Bestil om 2 timer, så har du pakken i morgen”. Der er mange måder at gøre det på. Rigtig mange webshops oplever at nogle af disse tiltag kan være med til at skabe flere salg i butikken. Her er nogle ideer til hvordan det kunne se ud.

webshop populær vare
webshop countdown til levering
sælg mere på shoporama med countdown

Hjælp kunden

Når man opretter et input felt i HTML, så har man mulighed for at sætte en attribut på elementet som definerer hvilken type feltet er. Fx tel, email, password, text, number og lign. Hvis du sætter input feltet til at være typen tel, så får mobilbrugere et meget mere brugervenligt tastatur frem, når de skal udfylde feltet. Det kan være en god idé lige at gå dit checkout flow igennem, og sørge for at alle dine inputfelter er opsat korrekt, så de hjælper kunden så meget som muligt. Her er et eksempel..

Hvis du vil se dette i aktion, så kan du tage et smut forbi vores køreklare Shoporama temaer (åbner i ny fane) og teste vores demoer.

effektiv shoporama checkout

Nudging

Sælg mere på Shoporama ved at nudge brugeren. Nogen siger, at supermarkederne opstiller spejle ved siden af tandpastaen. Så ser man sit smil i spejlet, og så ender man med at købe den nye “Få-hvidere-tænder-tandpasta”. Det er nudging. Hvis du har en webshop, så kan du også nudge dine brugere til at købe mere. Det klassiske eksempel er “Køb 3 betal for 2” eller “Køb for 149 kr mere og få fri fragt”. Der er mange forskellige måder at gøre det på, men det kan være en utrolig effektiv måde at sælge mere på. Her er et simpelt eksempel.

Shoporama popup

Sælg mere på Shoporama: Andre ideer?

Har du nogle gode ideer til at sælge mere på Shoporama – eller måske også bare andre e-commercesystemer? Så smut ind forbi Gelinde Networks Instagram og del dem i kommentarerne. Hvis du vil have flere af den har slags input, så følg med på Instagram og få den korte/opsummerede version hver gang.

Skal du bruge en hånd?

Skal du have en hånd til at implementere nogle af de her tiltag til din Shoporama shop, så send en mail. Det tager ikke længe at sætte op, men det kan give din webshop en stor effekt.

About The Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts

No Related Post