FÅ EN GOD START PÅ SHOPORAMA

GelindePlus Shoporamatema

All-in-one Shoporamatema klar til brug

Hvorfor vælge GelindePlus?

Send svenske besøgende over på din svenske webshop (Eller andre lande)

Du kan nemt opsætte popups, som fortæller dine udenlandske besøgende om, at du også har en webshop i deres eget land.

Fang dine kunders opmærksomhed med smarte tilbudsnotifikationer

Opsæt dine egne notifikationer som vises i menuen. Du kan bruge dem til at gøre opmærksom på rabatkoder, tilbud, nye varer og meget mere.

Indbygget mega-menu

Hvis du har en masse kategorier og forkskellig information, så ved du at en mega-menu er et absolut must-have. I GelindePlus kan du helt selv styre mega-menu og dropdown-menu. Du kan også selv smide billeder i din menu, så du kan fange brugerens opmærksomhed.

Produkt badges

Opsæt selv dine egne badges på dine produkter, og styr selv hvilken farve de enkelte badges skal have.

Ønskeliste

Nogle elsker ønskelister, andre gør ikke. Derfor kan du selvfølgelig selv slå ønskeliste-funktionaliteten til og fra som du vil, i tema-indstillingerne. Lad dine kunder gemme varerne til senere nemt og hurtigt.

Tilvalg til enkelte produkter

Opsæt nemt tilvalgsprodukter på produktsiden. Sælger du eksempelvis en mus, så er det oplagt at tilføje en musemåtte som tilvalg, så dine kunder nemt og hurtigt kan smide begge dele i kurven samtidigt.

Nå ja, og hvis du ikke selv har tilføjet nogle relaterede produkter, så anbefaler temaet automatisk kundens gemte varer (hvis du altså slår det til i indstillingerne).

Åbn tilvalgsprodukter i modal

Lad den besøgende læse mere om tilvalgsproduktet inden de vælger at smide det i kurven.

FAQ til enkelte produkter

Lad dine kunder få svar på deres spørgsmål nemt og hurtigt. Opsæt simple FAQs på produktsiden.

Kontaktformular i FAQ modal

Hvis din kunde sidder tilbage med et spørgsmål, som de ikke har fået svar på, så kan de udfylde en kontaktformular og sende spørgsmålet til dig. Du modtager en mail med kundens email og spørgsmål, samt automatisk genereret information vedrørende hvilket produkt det omhandler. Du kan nemt slå denne funktion til/fra.

Produktvideoer fra Youtube

Indsæt nemt produktvideoer på produktsiden fra Youtube. Videoen vises i slideren, og loader først når brugeren klikker på play-ikonet, for at optimere performance.

Fuldskærms AJAX søgning

Du vælger selv om du vil aktivere fuldskærms AJAX søgning, eller om du hellere vil bruge den almindelige søgefunktion. Med en AJAX søgefunktion får dine besøgende vist resultater mens de taster.

Avanceret sortering & filtrering

De fleste webshops oplever, at en stor del af deres trafik befinder sig på kategorisiderne. Derfor skal dine kunder naturligvis have muligheden for at anvende et avanceret sorterings- og filtreringssystem, så de kan finde det de leder efter.

Lad dine kunder filtrere på brands, kategorier, tilbudsvarer, lagerstatus, søgeord, profiler, max pris og mere. Antallet af resultater som matcher filtreringen opdateres live, så kunden kan se hvor mange produkter der er fundet med det samme.

Hjælp dine kunder igennem din checkout: Autoudfyld by

Når dine kunder har udfyldt deres postnummer, så sørger temaet for at bynavn bliver udfyldt automatisk.

GelindePlus er performance optimeret 

GelindePlus scorer pænt på Google Pagespeed testen. Du er velkommen til selv at køre den igennem. 

OBS: Temaet er stadig under udvikling, og scoren kan derfor svinge meget fra dag til dag, da jeg jævnligt sidder og laver ændringer. Planen er dog, at temaet skal score 90+ på både desktop og mobil, på alle siderne, når temaet er helt færdigt.

Ekstra funktioner, som ikke er nævnt herover

 • Opsæt dine egne USP’er
 • Infobar
 • Sticky menu
 • Estimeret læsetid på blogindlæg
 • Kurven viser besparelse på: nedsatte varer, kampagnerabatter, mængderabatter og rabatkoder (Kunder elsker at se, hvor meget de sparer)
 • Rabatkodefeltet skjules automatisk, hvis ingen rabatkoder er aktive. Der er ingen grund til at vise et rabatkodefelt, hvis du ikke anvender rabatkoder. Det kan bare få folk væk fra din side, i jagten på en rabatkode.
 • Blogindlæg med tags
 • Dropdown menuer
 • Mængderabat (I modal/popup)
 • Giv automatisk produkter et nyheds-badge, hvis produkter har lagt på din shop i under x timer
 • Og meget meget mere…

Har du nogle forslag til forbedringer eller mangler?

Jeg er stadig i gang med at udvikle temaet, men hvis du har nogle forslag eller forbedringer, så sender du mig bare en mail. Jeg vil hellere end gerne høre fra dig, og er meget åben for at implementere nye tiltag og ideer. Jeg håber på at høre fra dig!